FOW

Work Upside Down

Immersive Artworks on the Future of Work

  • Home
  • Despre
  • Lucrări
  • Parteneri
  • Contact

WORK UPSIDE DOWN

Immersive Artworks on the Future of Work

vezi lucrările

Proiect finanțat de

logo-UE
logo-UIA
logo-UE
logo-UIA

Co-designeri

Logos_FoW_CJ_cityhall
Logos_FoW_CCC_EN
Logos_FoW_CIIC
Logos_FoW_Divizia
Logos_FoW_CJ_cityhall
Logos_FoW_CCC_EN
Logos_FoW_CIIC
Logos_FoW_Divizia

Proiect implementat de

Logos_FoW_ADIZMC
Logos_FoW_Cluj_IT
Logos_FoW_CIC
Logos_FoW_TIFF
Logos_FoW-13
Logos_FoW_TFC
Logos_FoW_UAD
Logos_FoW_ZAIN
Logos_FoW_ADIZMC
Logos_FoW_Cluj_IT
Logos_FoW_CIC
Logos_FoW_TIFF
Logos_FoW-13
Logos_FoW_TFC
Logos_FoW_UAD
Logos_FoW_ZAIN
Lucrările artiștilor

Link-uri utile

  • TERMENI ȘI CONDIȚII
  • PRELUCRARE DATE
  • COOKIES
  • CONTACT
  • REGULAMENT VIZITARE

Link-uri utile

  • Regulament de acces
  • Termeni și condiții
  • Prelucrare date
  • Cookies
  • Contact

Organizator

CCC_negru orizontal-01

Proiect finanțat de

logo-UE
logo-UIA
primaria-cluj (1)
visit-cluj-logo-E6F447C2F4-seeklogo.com

Proiect finanțat de

EU
UIA
Primaria
Visit_Cluj
Shopping Basket
Rarița Zbranca

Rarița este directoarea de program a Centrului Cultural Clujean. Are o experiență de 24 de ani în management, programare, cercetare și politici în domeniul culturii.
Este directoare și co-fondatoare a Fundației AltArt și co-fondatoare a Fabricii de Pensule.A făcut parte din echipa Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii unde și-a adus contribuția în toate etapele candidaturii, inclusiv în dezvoltarea conceptului și a programului cultural.

Rarița este implicată în dezvoltarea de politici culturale, coordonând elaborarea Strategiei Culturale a orașului Cluj-Napoca (2007-2013, 2014-2020, 2020-2030). Este membră a grupului strategic al inițiativei A Soul for Europe și membră a consiliului director al European House for Culture și al rețelei Balkan Express.
În 2015, a primit Premiul pentru Management Cultural din partea Administrației Fondului Cultural Național din România și o distincție similară din partea Asociației Femeilor de Afaceri din România.

A activat profesional și în domeniile media și democrație în diferite organizații precum Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală și Fundația Soros pentru o Societate Deschisă. A studiat Foto-Video-Procesare Digitală, în cadrul Universității de Arte și Design și Jurnalism în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Din 2017 este doctorandă în cadrul Școlii Doctorale de Administrație și Politici Publice din Universitatea Babeș-Bolyai, cercetând relația dintre cultură și well-being.

Time's Up

Fondată în 1996, asociația Time’s Up caută să descopere diferitele moduri în care oamenii explorează mediul fizic înconjurător. Cercetările lor au adesea ca element central interacțiunea directă dintre oameni și spații, mediată de instrumente precum arta, designul, știința sau tehnologia și privită prin prisma sociologiei și a studiilor culturale. În cadrul Work Upside Down, Time’s Up dorește să aducă în prim-plan acest tip de interacțiune fizică, imediată, a publicului cu posibilele scenarii ale viitorului, așa cum sunt surprinse prin intermediul proiectelor artistice selectate.

Corina Bucea

Corina coordonează în cadrul Centrului proiectul Academia Schimbării și are o experiență vastă în managementul proiectelor culturale, producție artistică și politici culturale. Este unul dintre membrii fondatori ai spațiului de artă contemporană Fabrica de Pensule. În cadrul Federației Fabrica de Pensule a inițiat sau coordonat, începând din 2009, peste 20 de proiecte culturale în domenii diferite – arte vizuale, arte performative, educație și formare. În 2010 i-a fost acordată Bursa Gabriela Tudor în management cultural. În ultimii ani, a beneficiat de rezidențe profesionale în Polonia și SUA și a fost implicată în diverse inițiative și proiecte culturale internaționale. Din 2013 până în 2015 a fost responsabilă de comunicarea Festivalului Temps d’Images Cluj. Corina Bucea a contribuit în ultimii ani la mai multe proiecte care au reprezentat România atât la Bienala de Artă, cât și de Arhitectură de la Veneția (2013, 2015 și 2016). În 2017, în calitate de manager de proiect, a coordonat realizarea expoziției Geta Brătescu – Apariții (curator: Magda Radu).